mamaplus

O femeie de 34 de ani, gravidă în luna a 8-a, a murit infectată cu COVID-19

-
//
24.09.2021

Cristina, o femeie în vârstă de doar 34 de ani a murit la o zi după decesul fetiței sale pe care o născuse prematur. Asistenta medicală din Baia Mare, România, nu era vaccinată și a fost confirmată pozitiv COVID-19 la internare. Familia femeii acuză medicii Spitalului Județean de Urgență Baia Mare că i-ar fi spus despre decesul fetiței, direct și fără menajamente, iar aceasta ar fi suferit un șoc puternic care ar fi condus la deces.

Femeia era nevaccinată și gravidă în luna a 8-a. Ea s-a simțit rău, s-a dus la spital, a ieșit pozitivă în urma testării PCR și a născut de urgență prin cezariană în speranța că va fi în regulă și copilul.

După 3 zile, nou-născutul a murit. Femeia nu a știut de moartea copilului și când a aflat brusc (familia suține că a fost anunțată fără menajamente) ar fi făcut un șoc și a doua zi a murit.

Pe certificatul de deces cauza este edemul pulmonar, stop cardio respirator. Asistenta avea și obezitate gradul 1 cauzată de sarcină, precum și diabet zaharat

Familia nu vrea să facă plângere, dar acuză totuși personalul medical că a anunțat-o brusc pe femeie de moartea fetiței și din cauza aceasta ar fi murit.