mamaplus

O femeie a ascuns că a fost testată pozitiv cu coronavirus și în decurs de 40 de zile, soțul ei și cei trei copii ai lor au murit

-
//
05.02.2021

Potrivit ziarului venezuelean La Nación, Verónica García Fuentes, în vârstă de 36 de ani, originară din Táchira, Venezuela, a ascuns că a fost testată pozitiv cu noul tip de coronavirus. 

Drept urmare, soțul ei de 33 de ani și cei trei copii minori ai lor s-au infectat, iar peste 42 de zile toți membrii familiei au decedat.

Femeia ar fi primit testul pozitiv la mijlocul lunii decembrie, după ce s-a simțit rău în a doua săptămână a lunii decembrie, având febră și o stare generală proastă. Ei i-a fost frică să-și anunțe familia imediat familia și a spus că nu este decât o gripă puternică. Chiar dacă a încercat să se izoleze, i-a molipsit pe toți membri familiei ei.

În ianuarie, femeia a făcut pneumonie, iar restul familiei a fost testată pozitiv, fără a prezenta simptome. Pe 14 ianuarie, Verónica a fost internată în spital, iar după 2 zile a fost internat și soțul ei, José Antonio, care între timp a început să se simtă rău.

Peste o săptămână amândoi au murit. Starea de sănătate a celor trei copii, unul de 17 ani și doi gemeni în vârstă de patru ani, de asemenea s-a înrăutățit, iar pe 27 ianuarie toți trei au murit, la 42 de zile după ce Verónica a primit confirmarea că are COVID-19.