mamaplus

O fată de 13 ani s-a ales cu arsuri grave după ce a încercat să facă o provocare de pe TikTok

-
//
31.05.2021

O fată de 13 ani pe nume Destini Crane, din SUA, a încercat să facă o provocare de pe TikTok, dar a ajuns la spital într-o stare critică, cu arsuri de gradul III. Aceasta şi-a pierdut deja brațul drept şi mobilitatea gâtului, umerilor şi degetelor, iar familia ei speră să îşi revină din starea critică.

Copila ar fi luat o lumânare, o brichetă şi o sticlă de spirt pentru a încerca să creeze o formă de inimă în flăcări, pe oglindă. Trendul poartă denumirea „Can you feel my heart" (Poți să îmi simți inima). Planul ei pentru un videoclip care ar fi strâns like-uri şi vizualizări s-a transformat într-o tragedie.

„Noi eram întotdeauna unite. Să fiu în Monmouth pur şi simplu nu era o opțiune pentru mine, voiam să fiu alături de familie, mai ales că ştiam că aveau nevoie de mine” a spus Andrea, sora lui Destini.

Andrea şi mama, Kimberly, au auzit-o pe Destini urlând după ajutor, după ce spirtul a creat o explozie în spațiul slab ventilat al băii.

„Eram în sufragerie vorbind cu mama mea şi am auzit-o strigându-mi numele. M-am dus să văd ce se întâmplă, am deschis uşa băii şi totul ardea. Destini ardea. Lucrurile din baie ardeau”, a povestit Andrea.

Mama a scos-o afară şi a început să o dezbrace de haine, în timp ce un vecin suna la ambulanță. Fetița se află acum la Terapie Intensivă, în stare critică, din 13 mai, atunci când s-a întâmplat incidentul. De asemenea, a fost nevoită să facă 3 operații pentru grefe de piele, brațul drept şi gâtul fiind extrem de grav afectate.

„Din cauza arsurilor va avea o mobilitate limitată. Va fi un lucru cu care va trebui să se obişnuiască pe tot parcursul vieții, făcând şedințe de kinetoterapie pentru a-şi menține mobilitatea. Ştiu că atunci când se va trezi şi va înțelege pe deplin ce s-a întâmplat va fi terifiată, dar sincer cred că este suficient de puternică pentru a trece prin asta”, a adăugat mama.

Femeia a reuşit să descifreze, în urma lucrurilor găsite în baie şi a discuțiilor purtate cu prietenii fiicei sale, ce avea Destini de gând să facă. Când a recuperat telefonul ei, aplicația de TikTok încă avea o înregistrare făcută. Chiar mama a menționat că fiica ei „trăia pentru TikTok-uri”.

Medicii spun că cea mică va avea nevoie de câteva luni pentru a se putea recupera, mai ales ca să poată mişca brațul şi gâtul. Familia fetei a făcut un apel la ceilalți părinți, să îi supravegheze şi să nu îi lase să-şi pună viața în pericol pentru faimă.