mamaplus

O copilă de 9 ani din Chișinău a fost violată timp de trei ani de către tatăl său biologic

-
//
03.06.2022

Procuratura informează că a trimis în instanța de judecată cauza penală de învinuire a unui bărbat, în vârstă de 38 ani, pentru acțiuni violente cu caracter sexual, săvârșite cu bună-știință asupra fiicei sale minore, în vârstă de 9 ani.

„Bărbatul vizat este învinuit că, în perioada anilor 2017 – 2020, în timp ce se afla într-un apartament din sectorul Ciocana al capitalei, având în grija sa fiica biologică, în vârstă de 9 ani, a profitat de imposibilitatea acesteia de a se apăra, a săvârșit față de ultima, în repetate rânduri, acțiuni violente cu caracter sexual, în rezultat cauzându-i părții vătămate minore traumă psihologică”, se arată în comunicat.

Mai mult de atât, bărbatul mai este învinuit și de pornografie infantilă, manifestată prin descărcarea, vizualizarea, oferirea, deținerea și folosirea unor fișiere video, care reprezentau mai mulți copii implicați în activități sexuale, pe care acesta le-a prezentat spre vizualizare mai multor copii, în timp ce se afla în același apartament din sectorul Ciocana al capitalei.

Menționăm că în procesul audierii în calitate de învinuit bărbatul nu și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea infracțiunilor incriminate.

Pe parcursul efectuării urmăririi penale pe caz, în privința bărbatului vizat a fost aplicată măsura preventivă sub formă de arest preventiv.