mamaplus

O copilă de 15 ani a sărit de la etajul 5 după ce s-ar fi certat cu mama ei

-
//
10.05.2022

O nouă tentativă de sinucidere la Timişoara, România. O adolescentă în vârstă de 15 ani a căzut în gol, în această dimineață, la nicio săptămână după ce o femeie de 32 de ani a murit împreună cu cei doi copii ai săi. Din fericire, fata a supraviețuit şi a fost transportată la spital. 

Locatarii au fost cei care au dat alarma la 112, în jurul orei 9.30 de dimineață. Minora a fost găsită în stare conștientă și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, copila a suferit contuzii pulmonare, fracturi costale și fractură de coloană vertebrală.

Martorii povestesc că, în această dimineață, ea a sunat cu insistență la bloc, pentru ca cineva să îi deschidă ușa pentru a intra pe casa scării. Odată ce a intrat, fata a urcat până la etajul 5. La balconul de pe casa scării a găsit un scaun, a urcat pe el și așa a reușit să ajungă pe pervaz. Norocul ei a fost că a căzut pe pământ și nu pe beton, spun martorii.

În acest caz, a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Așa s-a aflat că fata s-ar fi certat cu mama ei, în această dimineață și, supărată fiind, a plecat de acasă.

”Acum, cei de la DGASPC au demarat și ei o anchetă și sunt hotărâți să includă într-un program de consiliere atât pe fată, cât și pe ceilalți membri ai familiei, ca să afle exact care era mediul în care trăia. Fata nu a fost luată în evidență până acum", susțin oamenii legii.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă să efectueze cercetări pentru a aflat cu exactitate ce s-a întâmplat.