mamaplus

O copilă a cerut ajutorul Poliției după ce aflase că mama ei voia să o vândă cu 3 mii de euro

-
//
01.02.2021

Poliția din Sevilla, Spania, a arestat trei români pentru că au pus la cale vânzarea unei minore, în scopul unei căsătorii aranjate. Persoanele arestate sunt mama fetei și părinții băiatului cu care urma să se căsătorească, de asemenea, minor. Cele două familii conveniseră să încheie „tranzacția” în schimbul sumei de 3.000 de euro, potrivit El Mundo.

Garda Civilă a fost alarmată de profesoara fetei, care, la rândul ei, a aflat de la minoră că urma să fie vândută pentru 3.000 de euro, apoi obligată să se căsătorească. Când a aflat ce planuri are pentru ea propria mamă, disperată, minora, a cărei vârstă nu a fost precizată, și-a contactat profesoara pe Messenger și i-a cerut ajutorul, pentru că nu știa cum să procedeze.

Fata a continuat să schimbe mesaje cu profesoara, iar între timp Garda Civilă a început operațiunea prin care minora urma să fie extrasă din familie. Astfel, ea a fost îndrumată să iasă din casă dimineața devreme, în jurul orei 4:00, iar în fața clădirii a fost așteptată de serviciile sociale.

Potrivit presei spaniole, la data la care a fost luată în grija statului, minora fusese deja obligată să se mute în casa „socrilor” ei.

Mama fetei și părinții băiatului cu care urma să se căsătorească sunt toți români și au fost arestați preventiv.