mamaplus

O bloggeriță cunoscută, supusă simultan unei operații pe creier și unei cezariene. De când a născut este în comă

-
//
05.06.2023

O influenceriță renumită din California se află în comă indusă, după ce a suferit un anevrism cerebral cu o săptămână înainte de a naște.

mamaplus

Jackie Miller James, în vârstă de 35 de ani, o influenceriță cunoscută în online pentru că promovează trucuri de frumusețe, se afla acasă când a suferit un anevrism cerebral care a dus la o hemoragie cerebrală severă, potrivit unei pagini GoFundMe, scrie New York Post, conform protv.ro.

Soțul lui Miller James, Austin, a găsit-o pe viitoarea mămică în casă și a dus-o de urgență la terapie intensivă, unde a fost supusă simultan unei operații de cezariană de urgență și unei operații pe creier.

„Dacă Jackie și copilul ar fi ajuns cu câteva minute mai târziu la spital, probabil că i-am fi pierdut pe amândoi”, au declarat surorile lui James, Natalie și Nicelle, pe pagina de strângere de fonduri. „Dar, în schimb, Jackie continuă să lupte pentru viața ei în fiecare zi și suntem optimiști că poate învinge șansele cu specialiști și metode de terapie potrivite”.

Fiica nou-născută a lui Miller James a fost ținută la incubator timp de 12 zile, iar mama ei nu a apucat să o vadă încă pentru că se află în comă.

Austin James este cel care se ocupă acum de nou-născut, dar și de soția lui.

„Soțul și familia lui Jackie nu au plecat de lângă ea de la incident”, au declarat surorile lui Miller James. „Ei se descurcă să aibă grijă de un nou-născut, care se află la terapie intensivă, în timp ce luptă și pentru a o menține pe Jackie în viață”.

Miller James a împărtășit cu cei peste 27.000 de urmăritori de pe Instagram fiecare moment de bucurie de când a rămas însărcinată, oferind actualizări frecvente despre rutina sa zilnică, îngrijirea pielii și simptome.

Într-un videoclip postat pe 18 mai, Miller James a împărtășit simptomele pe care le-a dezvoltat în timp ce era însărcinată în 39 de săptămâni, printre care se numără sforăitul din cauza creșterii presiunii, gleznele umflate și insomnia.

Înainte de a deveni influencer, Miller James a lucrat pentru un chirurg plastician din Beverly Hills timp de șase ani, după ce a muncit cinci ani în New York ca dansatoare de rezervă pentru tot felul de artiști.

Miller James s-a căsătorit cu soțul ei în aprilie 2022 în Fairfield, California.

mamaplus