mamaplus

O adolescentă din România, bătută de două fete de 12 ani

-
//
06.09.2023

Poliţiştii din Hunedoara au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi de o femeie că fiica sa de 11 ani a fost agresată de două fete, de 12 ani, în curtea unui liceu.

mamaplus

Momentul a fost înregistrat, iar imaginile au ajuns inclusiv la mama fetei şi pe reţelele sociale, transmite realitatea.md. 

„În data de 5 septembrie 2023,  în jurul orei 18:30, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani şi sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani”, a transmis, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că femeia a reclamat faptul că, marţi, a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa.

În imagini se vede cum două fete o lovesc în mod repetat pe fată şi o trag de păr.

„Minora a relatat faptul că avut discuţii în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, aun mai transmis poliţiştii.

Aceştia au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.