mamaplus

O adolescentă dată dispărută de mai bine de un an, găsită în viață și însărcinată într-un dulap

-
//
11.02.2023

O fată de 14 ani care a fost dată dispărută în 2021 s-a reunit cu tatăl ei, după ce poliția a găsit-o în viață și însărcinată într-un dulap.

mamaplus

Poliția a primit un pont anonim să percheziționeze o casă din Port Huron, Michigan. Marți, un echipaj de poliție care s-a deplasat spre zona indicată, a fost șocat să o găsească pe fată, culcată într-un dulap.

În ciuda pontului primit, perchezițiile nu au fost deloc ușoare, iar rezidenții casei „au negat vehement că au văzut-o” și le-au oferit ofițerilor „informații false”, scrie Mirror, potrivit stirileprotv.ro.

„Era supărată, plângea și era destul de speriată. Nu era sigură ce se va întâmpla cu ea”, a spus ofițerul adjunct de poliție Robert Watson.

„Nu ne-au lăsat să intrăm. Nu ne-au permis să vorbim cu nimeni din casă, ceea ce ne-au ridicat semne de întrebare. O doamnă a spus: ‘Întoarceți-vă cu un mandat de percheziție’. Așa am și făcut”, a mai declarat ofițerul pentru Detroit Free Press.

Apoi au găsit-o în dulapul din hol, la doar câțiva metri de locul unde doi bărbați se uitau la televizor în timp ce pretindeau că nu știu unde se află.

Ulterior, a fost dusă la spital pentru o examinare, unde s-a descoperit că era însărcinată, a mai spus Watson.

”Vreau să fiu cu tatăl meu!”

Serviciile de protecție a copilului i-au spus domnului Watson că tatăl ei a fost „foarte uşurat” că fata lui a fost găsită. În egală măsură, fata a fost „în extaz” să se reîntâlnească cu tatăl ei și a tot exclamat: „Vreau să fiu cu tatăl meu! Vreau să fiu cu tatăl meu!”.

Domnul Watson a spus: „El [tatăl] a avut de-a face cu acest coșmar de un an și jumătate, iar acum fata se află într-un loc mult mai bun. Când poți aduce un copil teafăr acasă la familia lui, mai ales când a fost plecat un an și jumătate, nu-mi pot imagina prin ce a trecut, de aceea această misiune este atât de importantă pentru mine”.

Oficialii au declarat pentru Detroit Free Press că mama fetei, în custodia căreia era adolescenta, este acuzată de răpire.

Autoritățile cred că mama și-a găsit fiica după ce aceasta a fugit și a început să o ascundă pe fată din casă în casă.

Rezidenții casei ar putea fi, de asemenea, acuzați de adăpostirea și ascunderea unui fugar.