mamaplus

Nunta a moldovencei Doina Ciobanu, pe Vogue France: "Să fie un mini PR pentru Moldova"

-
//
16.01.2023

Moldoveanca Doina Ciobanu, director de creație și consultant de brand, urmărită de o comunitate de peste 1,2 milioane de conturi pe Instagram,  a ținut în secret nunta sa care a avut loc în luna septembrie anul trecut. 

Nunta a fost un omagiu adus rădăcinilor moldovenești ale Doinei Ciobanu. Daniel este australian, iar Doina este moldoveancă. Dragostea cuplului pentru Paris și pregătirea lor academică în domeniul istoriei i-a inspirat în cele din urmă să își organizeze nunta în ultimul moment, când părinții mirelui se aflau în vizită în Europa.

„Noi ne-am căsătorit în septembrie și am vrut să ținem în secret. Am vrut să fie un moment privat, cum a fost și logodna. Am impresia că, dacă postez live, ia din emoțiile adevărate. … Vorbeam cu o cunoscută de la Vogue Franța și nu știu cum m-au convins să facă un reportaj exclusiv, dar am impus condiția să vorbim despre Moldova. Să fie un mini PR pentru Moldova”, a povestit Doina Ciobanu pentru proiectul „Unu Noaptea” de pe YouTube.

Mai mult, când se întâlnește cu europeni, îi convinge să vină la noi, mai ales că pe lângă faptul că e frumos, costă de 3-5 ori mai puțin decât ar cheltui, spre exemplu, în Italia.

„A fost important să menționez Moldova. Au făcut un paragraf, unde am vorbit despre vinărie, despre semnificația ei pentru mine. … Nu mi-a fost rușine niciodată să zic că sunt din Moldova. Suntem puțini moldoveni și, când ajungem undeva, de ce să nu știe că suntem dintr-o țărișoară atât de micuță? Fiecare din noi care pleacă suntem un ambasador pentru țară”, a explicat Doina Ciobanu.

„Director de creație și consultant de brand Doina Ciobanu a fost logodită timp de 4 ani înainte de a-și planifica nunta într-o podgorie din Moldova, situată în apropiere de granița cu Ucraina. Deși fana modei sustenabile se gândise demult la o nuntă pe insula grecească Hydra (unde a avut loc cererea în căsătorie), pandemia și războiul din Ucraina i-au schimbat planurile”, scrie publicația.

Nunta Doinei și a lui Daniel a avut loc într-un decor de vis de podgorii și la ea au participat cei mai apropiați prieteni și familia lor. Aceștia au fost acompaniați de serenadele muzicale oferite de Orchestra Filarmonicii Naționale din Moldova și de cvartetul acesteia.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus