mamaplus

Nu își mai ascunde burtica de gravidă! Actrița Jennifer Lawrence, surprinsă de fotografi la o plimbare

-
//
30.09.2021

La începutul acestei luni, Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. De atunci, actrița în vârstă de 31 de ani a fost văzută de mai multe ori în New York, arătându-și cu mândrie burtica de gravidă. Din imaginile surprinse recent de către paparazi se poate observa cu ochiul liber că tânărul cuplu este în culmea fericirii și că cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

mamaplus

Pentru plimbarea pe care au făcut-o pe străzile din New York, atât Jennifer, cât și Cooke au optat pentru ținute lejere. Actrița a ales o salopetă din denim Dior, pe care a accesorizat-o cu o poșetă neagră Prada, pantofi sport Dior și o pereche de ochelari Garrett Leight Clare V. Soțul său, Cooke Maroney a optat pentru o pereche de jeanși, un tricou alb și o cămașă.

mamaplus

Jennifer Lawrence a fost ocupată în ultima perioadă, iar asta pentru că se află în distribuția peliculei Dont Look Up regizată de Adam McKay. Actrița joacă alături de Leonardo DiCaprio, iar aceștia interpretează rolurile a doi astronomi care încearcă să avertizeze pe toată lumea că un meteorit gigantic va distruge lumea în mai puțin de șase luni.