mamaplus

Noi detalii despre elevul care a fost bătut și electrocutat de un coleg

-
//
07.09.2023

Apar noi detalii despre elevul de 15 ani din Gimnaziul Malcoci, bătut și electrocutat în curtea școlii de către un alt băiat de 14 ani, care ar fi fiul directoarei.

mamaplus

Primarul localității Malcoci, Serghei Puiu, a declarat că știe despre acest caz și a confirmat că cel care a aplicat loviturile ar fi chiar fiul directoarei gimnaziului, transmite Știri.md.

IaloveniInfo a contactat directoarea gimnaziului, însă aceasta nu a răspuns la apeluri. Directoarea adjunctă a instituției, Irina Goraș, spune că la telefon nu ne poate oferi detalii.

„Nu ofer detalii la telefon, tot ce am putut oferi am transmis Direcției de Învățământ, acolo puteți întreba”, a precizat Irina Goraș.

Șeful Direcției Generale Educație Ialoveni, Ion Scutaru, spune că ieri s-a adresat mama tânărului, iar astăzi, 7 septembrie, responsabilii au mers în teritoriu.

„Eu mă întorc acum dintr-o deplasare din altă localitate a raionului și nu cunosc multe detalii. Ieri a venit mama tânărului agresat și ne-a comunicat, iar astăzi colegii au mers în teritoriu pentru a afla detaliile. Probabil mâine o să vă pot comunica mai multe”, a precizat șeful Direcției Generale Educație din Ialoveni.