mamaplus

Nimeni n-a știut asta! Artista Iggy Azalea a mărturisit că are un copil

-
//
11.06.2020

Celebra cântăreață și rapperiță australiană Iggy Azalea, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit pe contul său de Instagram că recent a devenit mama unui băiețel.

„Am un fiu”, a spus Iggy Azalea pe Instagram Story. „Am așteptat momentul potrivit pentru a spune ceva, însă mi se pare că, pe măsură ce trece și mai mult timp, o să fiu și mai anxioasă cu privire la împărtășirea unei vești atât de mari cu lumea întreagă”.

Artista a mai adăugat că își dorește: „să îi păstrez viața cât mai privată, însă vreau să vă asigur că el nu este un secret”.

„Îl iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte”,
a mai precizat Azalea, fără să dezvăluie numele fiului său și nici data când s-a născut.

Iggy Azalea are în prezent o relație cu rapper-ul Playboi Carti, în vârstă de 23 de ani. Azalea (numele real: Amethyst Kelly) și Carti (numele real: Jordan Carter) s-au cunoscut în 2018 când artista se afla în turneu și relația lor a început la scurt timp după aceea. După câteva luni au confirmat faptul că formează un cuplu și ulterior cei doi s-au mutat împreună.

Primele zvonuri cu privire la faptul că Azalea este însărcinată au apărut în decembrie 2019, însă cei doi nu au vorbit despre acest subiect. Mai mult chiar, cântăreața a postat în acea perioadă pe Instagram o imagine cu ea, purtând doar un bikini, dorind să pună capăt acelor zvonuri.