Nicu Ţărnă vrea să fie auzit de toată ţara, înjurând: Ipocriţilor!

Nicu Ţărnă vrea să fie auzit de toată ţara, înjurând: Ipocriţilor!

-
//
12.01.2015

Actorul şi solistul trupei „Gândul Mâţei”, Nicu Ţărnă, se declară “Je suis Charlie”, înjurând o mare parte din populaţia Moldovei care sărbătoresc Craciunul pe stil vechi. Acesta a postat un mesaj pe contul său de facebook care a încins spiritele pe internet.

Nicu Ţărnă vrea să fie auzit de toată ţara, înjurând: Ipocriţilor!

„Sper sa fiu citit, auzit sau vazut, cum vreti! In statul-intins Republica Moldova, de fapt nu e vorba de o secta, da de niste Retrograzi Retardati acesti „crestini” pe vechi!!! Lumea sanatoasa si VIE, atentie VIE, sarbatoreste pe NOU!!! LUMEA DE 100 DE ANI TRAIESTE PE NOU!!! TREZITI-VA!!! De nu va place de ce acceptati 31 decembrie drept trecerea dintre ani??? Si, cel mai IMPORTANT, nu cred ca tineti post in aceasta zi, ipocritilor!!! (sunt sigur ca stati cu cate un cognacioc intr-o mana si o pulpa de carne in alta, mizerabili) JE SUIS CHARLIE!!!”, a scris Nicu Ţărnă.  

Comentariile au fost diverse, unii au fost de partea solistului, alţii s-au revoltat, considerând că le sunt jugniţi buneii.

Acestora, Nicu Ţărnă le-a dat un sfat: “Sfatul meu este sa nu-mi dai sfaturi! Sa te iei in maini si sa incerci sa fii in rand cu lumea civilizata, de nu, dispari din spatiul meu de confort. Succes!!!”