mamaplus

Nicole Cherry a făcut primele declarații după ce a născut o fetiță

-
//
29.11.2021

Cunoscuta cântăreață din România, Nicole Cherry, a devenit mamă pentru prima dată. Artista în vârstă de 22 de ani a născut sâmbătă, 27 noiembrie, o fetiță. La scurt timp după ce a născut, Nicole Cherry a făcut primele declarații despre fiica ei, Anastasia. Artista a mărturisit că atât ea, cât și fetița sunt bine.

”E minunată, nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune. Ne vedem curând. Suntem bine!”, a fost mesajul transmis de Nicole Cherry pe Instagram.

De asemenea, cântăreața a împărtășit cu fanii ei și o imagine specială cu ea și fetița, însă fără să îi dezvăluie chipul. „Totul❤️ 27.11.2021”, este descrierea care a însoțit fotografia.

mamaplus

Nicole Cherry și-a ținut la curent urmăritorii pe parcursul sarcinii și a vorbit deschis despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat. „Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost… nu mai e așa ușor”, povestea cântăreața pe Instagram.

În luna octombrie, Nicole Cherry a anunțat că s-a logodit cu partenerul și tatăl copilului ei, Florin Popa. 

mamaplus