mamaplus

Nick Cannon va deveni din nou tată, la doar câteva luni după moartea fiului

-
//
01.02.2022

Nick Cannon, fostul soț al artistei Mariah Carey, a anunțat în urmă cu puțin timp că va deveni tată pentru a opta oară. El și iubita lui Bre Tiesi, în vârstă de 30 ani, au făcut marele anunț după ce a fost gazdele unei petreceri în care au dezvăluit sexul bebelușului.

Cei doi vor avea un băiețel, iar Nick este în culmea fericirii acum că va deveni din nou tată. Potrivit Daily Mail, Nick este tatăl a 7 copii pe care îi are cu patru femei diferite. Una dintre ele este artista Mariah Carey cu care a fost căsătorit din 2008 până în 2016.

Faptul că va deveni din nou tată vine ca o binecuvântare, după ce în urmă cu câteva luni, fiul lui, Zen, în vârstă de 5 luni a murit. Bebelușul a murit pentru că avea cancer. Se pare că Nick și mama băiețelului, Alyssa Scott, în vârstă de 28 ani, au petrecut ultima zi din viața lui Zen la plajă, pe 5 decembrie.

Nick a devenit tată ultima oară în urmă cu 7 luni. Fanii se întreabă totuși când s-au cunoscut Nick și frumoasa lui iubită de vreme ce și ea doar ce a ieșit dintr-o relație. Bre, în vârstă de 31 ani, este agent imobiliare, model și consultant de business. Se pare că ea a divorțat de curând de starul NFL Johnny Manziel. Ea și Nick se cunosc de 6 ani pentru că au lucrat împreună la MTV pentru show-ul Wild 'N Out.