mamaplus

Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată! Mesajul postat

-
//
23.06.2023

Neymar (31 de ani), starul de la PSG, a recunoscut public faptul că și-a înșelat iubita, Bruna Biancardi (29 de ani), care este însărcinată, scrie digi24.ro.

mamaplus

Recent, presa braziliană a scris că Neymar a avut o aventură cu o bloggeriţă, Fernanda Campos, deşi îşi împarte viaţa cu Bruna Biancardi de mai bine de un an.

În mod surprinzător, Neymar a decis să transmită un mesaj public, în care își cere iertare față de Bruna Biancardi. Starul brazilian recunoaște că a făcut un gest “de nescuzat”, dar speră că Bruna va alege să continue relația cu el.

Neymar se simte "obligat" să facă publică această scrisoare, din moment ce aventura a "devenit publică", şi îşi reafirmă dragostea pentru partenera sa.

Neymar are peste 210 de milioane de urmăritori pe Instagram, platforma pe care a publicat mesajul.

"Fac asta pentru voi doi (n.r. – Bruna Biancardi și copilul) și pentru familia mea. Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu e nevoie să precizez ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră.

Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Și eu rămân alături de tine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, atât pe teren, cât şi în afara lui.

Greşelile mele din viaţa personală le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să o spun și public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice.

Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Nu știu dacă relația noastră va funcționa, dar sunt sigur astăzi că vreau să încerc. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică și va învinge, dragostea noastră reciprocă ne va întări", a scris Neymar.

Recent, jurnalistul brazilian Erlan Bastos a spus că Bruna Biancardi și Neymar au încheiat un ”pact” conform căruia fotbalistul are permisiunea să-i fie infidel partenerei sale, atât timp cât păstrează discreția și nu apare nimic în spațiul public. Iubita lui Neymar a reacționat, printr-o postare dură pe rețelele sociale.

Bruna Biancardi a negat totul și l-a amenințat pe jurnalist că îl va da în judecată.

”De unde ai scos prostia asta? Un pact pentru ce? Vino cu dovezile! Dacă nu vei prezenta dovezi, ne vom vedea la proces”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram, potrivit Mundo Deportivo.

Neymar și Bruna Biancardi au anunțat în luna aprilie că vor deveni părinți.

”De abia așteptăm să vii pe lume și știm că ești aici să ne desăvârșești dragostea, să ne faci zilele mult mai fericite. Te vei alătura unei familii frumoase, care deja te iubește foarte mult! Fiule, te așteptăm”, a scris Bruna Biancardi.

mamaplus

Neymar mai are un fiu, pe Davi Lucca (11 ani). Băiețelul s-a născut în anul 2011, atunci când fotbalistul avea doar 19 ani, iar mama sa, Carol Dantas, doar 17 ani.