mamaplus

Natalia Morari ia o pauză de la televiziune: ”De mâine ceasul începe să bată invers…”

-
//
26.03.2021

Prezentatoarea TV Natalia Morari, în vârstă de 37 de ani, trăiește cea mai fericită primăvară din viața ei, pentru că a ajuns pe ultima sută de metri înainte de ziua cea mare în care va deveni mamă. În ultimele sale apariții pe rețelele sociale, Natalia s-a plâns că tare-i greu în trimestrul trei, dar a făcut-o mereu cu zâmbetul pe buze și a decis între timp să-și ia o pauză bine meritată.

Natalia a făcut anunțul că se retrage temporar din televiziune în ediția de ieri a emisiunii pe care o prezintă la TV8.

”O să mă retrag puțin de la pupitrul acestui studiou, pentru că urmează cel mai important și probabil cel mai frumos proiect din viața mea. În timpul apropiat urmează să aduc în lume un pui de om. Țineți-mi pumnii și trimiteți-mi gânduri bune, pentru că trec prin asta pentru prima dată. Vă mulțumesc și ne revedem cât de curând…”, a mărturisit foarte emoționată prezentatoarea TV.

Natalia Morari a anunțat că este însărcinată pe 12 ianuarie, chiar de ziua ei de naștere. Ea a spus atunci că sarcina i-a schimbat total viața și chiar dacă a obținut mai greu asta, nu a renunțat nicio clipă la visul ei și a înțeles într-un final că nimic nu este imposibil.

”Această minune n-ar fi fost posibilă fără de cel mai profesionist medic din lume Ana Josanu. Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună - ideală oricum n-am cum să fiu.”, a mai precizat viitoarea mămică.

Citește și Natalia Morari, o graviduță veselă: ”Am aflat că la gravide crește sau se umflă nasul…”

mamaplus
mamaplus