mamaplus

Natalia Morari a dezvăluit cine este tatăl băiețelului său nou-născut

-
//
11.05.2021

Prezentatoarea TV Natalia Morari a devenit mamă în data de 12 aprilie, iar mâine micuțul Rem va împlini o lună, ceea ce o face pe tânăra mămică să se simtă extrem de fericită și împlinită. Pentru a deschide câteva paranteze privind noul său rol, Natalia a organizat o ședință de întrebări și răspunsuri cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale. Natalia a mărturisit că din clipa în care și-a văzut băiețelul la maternitate nimic nu mai este la fel, iar nopțile nedormite și stresul pur și simplu dispar atunci când își vede copilașul zâmbind în somn.

Deși nu-i prea place să vorbească despre asta, Natalia a răspuns la cea mai populară întrebare printre admiratorii săi curioși - cine este tatăl copilului său nou-născut?

”Băiatul este Rem Morari. Sunt multe întrebări despre tată. Pe deoparte sunt firești, atâta timp cât sunt persoană publică, dar în același timp îmi par un pic nu la locul lor. Rem a avut un tată-donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie. Am deja 37 de ani și nu voiam să amân nașterea copilului până voi întâlni ”bărbatul visurilor mele”. Dar ce ține de xerox - asta am înțeles încă la ecografie.”, povestește Natalia Morari.

Prezentatoarea TV a mai mărturisit că nu are un soț, dar asta nu o face să se simtă singură și neîmplinită.

”Așa se întâmplă că nu la toți le este dat să trăiască fericirea ca la carte. Femeile trebuie să înțeleagă că fericirea lor nu trebuie neapărat să fie condiționată de bărbatul de alături. Eu am trăit în familie divorțată dar am fost cel mai fericit copil din lume, pentru că mă simțeam mereu iubită. Anul trecut am decis să-mi construiesc propria fericire și l-am născut pe Rem. Cum va fi mai departe - viața va arăta.”, susține proaspăta mămică.

mamaplus

Natalia a mai spus că prenumele Rem poate fi descifrat în trei feluri: de la Romulus și Remulus care au înființat Roma; este un nume străvechi evreesc și РЕволюция Мировая (trad. red: revoluție mondială).”Este un nume foarte puternic și m-am decis încă de când termenul sarcinii era de două luni și jumătate. De atunci vorbeam deja cu Rem”, mai spune Natalia.

Prezentatoarea TV a promis să revină pe micile ecrane din data de 25 mai.