mamaplus

Natalia Morari, despre al doilea copil: “Nu e treaba nimănui să spună dacă trebuie sau nu de făcut frățiori sau surioare”

-
//
10.07.2023

În acest weekend, Natalia Morari a organizat o sesiune de întrebări cu urmăritorii ei de pe Instagram. Unul dintre fanii jurnalistei i-a scris un “sfat” prea personal, de care nicio femeie nu are nevoie.

mamaplus

“Un frățiorul pentru Rem ar fi tare bine”, a fost mesajul internautului. 

Natalia nu a ezitat să răspundă:

“Știu că mesajul nu a fost rău intenționat, dar vreau să raspund aici. Fetelor, făcutul copiilor este o chestie atât de personală, încât nu putem ști prin ce trece femeia sau cuplul. Chiar nu e treaba nimănui să dea sfaturi trebuie sau nu trebuie de făcut copii, frățiori sau surioare. Poate acea femeie căreia îi scrieți asta lupta de ani buni, având zeci de încercări eșuate, iar voi prin mesajele voastre doar îi provocați frustrarea. Asta e din aceeași categorie ca și “când te căsătorești?”, “când copii?” Nu e treaba voastră și punct. Asta este atât de lipsit de bun simț. Nu vreau să vă supăr, dar de ani buni plângeam după ce primeam felicitări că, in sfârșit, sunt însărcinată, dar de fapt luptam cu o criză hormonală. Haideți să-i lăsăm pe oameni singuri să decidă când și cu cine vor să facă copii, asta încă dacă vor să facă. Eu la sigur mai vreau, dar nu aș vrea să discut asta aici, pe Insta. Sper că am fost înțeleasă corect.”

mamaplus

Amintim că Natalia Morari are un băiețel, Rem, din relația cu Veaceslav Platon.

Sursa: Mamaplus.MD