mamaplus

Natalia Morari a anunțat cine este tatăl copilului său: ”Asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită”

-
//
08.09.2021

Acum cinci luni, prezentatoarea TV Natalia Morari a adus pe lume un băiețel pe care l-a numit Rem. Chiar dacă a încercat să facă abstracție de la sutele de întrebări privind identitatea tatălui copilului și nu a oferit prea multe detalii, Natalia a dezvăluit astazi că tatăl copilului său este controversatul om de afaceri Veceslav Platon.

”Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată.”, susține Natalia Morari într-o postare pe rețelele sociale.

Prezentatoarea TV preferă să rămână în umbră o anumită perioadă de timp. Ea a făcut acest pas pentru a-i oferi fiului său o copilărie liniștită.

”Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu. Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune. Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită.”, a conchis Natalia.