mamaplus

Natalia Marin a născut o fetiță! Iată ce prenume i-a dat micuței

-
//
09.12.2019

Așteptam cu nerăbdare vestea cea mare și în sfârșit Natalia Marin ne-a anunțat că pe 30 noiembrie a adus pe lume o fetiță care seamănă leit cu tatăl său și adoră să stea non-stop în brațele mamei.

Mai mult decât atât, tânăra mămică a reușit deja să iasă la prima plimbare cu fiica sa, dacă tot am avut parte de un sfârșit de săptămână însorit.

mamaplus
mamaplus

Natalia ne spunea în interviul special pentru MamaPlus.md că va alege un prenume pentru fiica ei doar atunci când o va lua prima oară în brațe, așa că am aflat chiar de la ea că fetița se numește Alisa și e nerăbdătoare să descopere lumea din jurul său.

Despre sarcină, mămica ne-a spus cu sinceritate că nu a avut parte de nicio zi cu toxicoză și se consideră foarte norocoasă că a fost activă până în ultima zi.

Menționăm că Natalia Marin este căsătorită de 2 ani cu Andrei Untilă. Natalia este cunoscută publicului de la noi din ediția a doua a show-ului televizat ”Fabrica de Staruri”. Ulterior, ea a activat la radio și TV, pentru ca acum să fie un content creator de succes.

mamaplus