Natalia Gordienco se reprofilează

Natalia Gordienco se reprofilează

-
//
02.09.2016

Interpreta Natalia Gordienco se numără și ea printre studenții emoționați admiși în primul an de studii.

Natalia Gordienco se reprofilează

Ea a hotărît să se reprofileze și să se mai simtă o dată în piele de studentă, fiind admisă la Universitatea de Stat din Moldova, informează NOI.md.

După ce a terminat Facultatea de Muzică de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Natalia a început să studieze la Facultatea de Limbi Străine, și anume engleza-franceza, de la USM.

„Sînt absolut fericită și vreau să-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am și chiar pentru ce nu am încă. Sînt foarte ocupată și deja mă gîndesc cum o să reușesc să fac tot ce mi-am planificat, dar sînt un om extrem de activ, optimist și sînt permanent în mișcare. Știu că, dacă vrei să obții ceva în viață, trebuie să muncești permanent. Da, acum e mai greu, dar după asta va fi mult mai ușor. Mi-am dorit de cîțiva ani să încep a doua facultate și iată că am reușit și am devenit iarăși studentă. Am multe concerte internaționale, interviuri și vreau să vorbesc engleza și franceza foarte bine, ca să mă descurc la cel mai înalt nivel, să fac asta în mod firesc”, a mărturisit interpreta pentru presa de peste hotare.

Sursa: NOI.md