mamaplus

Motivul pentru care un băiețel de șapte ani refuză să mănânce cu cuțitul. Trauma din spatele gestului său

-
//
02.08.2023

Un băiețel în vârstă de șapte ani refuză să utilizeze cuțitul în timpul mesei din cauza unei traume prin care a trecut.

mamaplus

Mama sa plânge de fiecare dată când fiul ei mănâncă din cauza faptului că băiețelul suferă. În ciuda ședințelor de terapie la care a participat, acesta în continuare refuză să mănânce cu cuțitul, transmite stirileprotv.ro.

Blake White, în vârstă de șapte ani, a trăit o durere semnificativă după moartea verișoarei sale, ucisă în centrul orașului Liverpool în noiembrie 2021.

Tânărul a beneficiat de consiliere, dar refuză în continuare să mănânce cu cuțitul. În prezent, el face ce poate pentru a strânge fonduri în memoria verișoarei lui pe nume Ava White, în vârstă de 12 ani.

„Erau foarte apropiați. Toți copiii din familie suferă, dar a avut un impact uriaș asupra lui Blake, la școală și în viața de zi cu zi. A fost nevoit să participe la ore de consiliere și nu vrea să mănânce la școală cu cuțitul”, a declarat mama sa pentru Liverpool Echo.

Ava avea 12 ani când a fost ucisă de un băiat cu doar doi ani mai mare decât ea, după o ceartă legată de un videoclip postat pe Snapchat.

Mama ei, Leeann, a primit un telefon în care a fost anunțată că tânăra ei fiică a fost înjunghiată în timpul unei excursii.

Adolescentul care a înjunghiat-o a fost găsit vinovat de crimă în luna mai a anului trecut. În timpul procesului, instanței i s-a povestit cum tânărul a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe Ava în gât, după care a zâmbit și a fugit de la locul faptei.