mamaplus

Motivul pentru care Meghan Markle și Kate Middleton nu se suportă. Ce s-a întâmplat înainte de nuntă

-
//
24.06.2020

Relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost intens discutată de-a lungul timpului. Astfel, cele două soții ale prinților familiei regale par să nu împărtășească sentimente tocmai pozitive, una față de alta. Se pare că Ducesa de Cambridge a fost încă de la început împotriva lui Meghan, iar motivul este lesne de înțeles.

Un tabloid din Marea Britanie a dezvăluit adevăratul motiv pentru care există o antipatie între cele două ducese. Astfel, până acum, se cunoștea că a existat un scandal între cele două femei chiar la nunta actriței cu Prințul Harry. Cu toate acestea, se pare că izvorul certurilor este mai vechi. Lady Colin Campbell este autoarea care a dezvăluit originea disensiunilor dintre cele două.

Scriitoare urmează să lanseze volumul „Meghan and Harry: The Real Story” și cunoaşte foarte bine culisele Familiei Regale Britanice. Așadar, potrivit lui Lady Colin, Meghan a fost privilegiată încă de la logodna cu prințul. Deși Ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu Prințul William în 2011, ea nu a beneficiat niciodată de atenția pe care a avut-o Meghan.

Astfel, a existat o diferență de primire a celor două în cadrul membrilor Familiei Regale. Regina, Prințul Charles, Prințul William și Ducesa Kate au întâmpinat-o pe Meghan.

„Majestatea Sa, Prințul Charles, Ducele și Ducesa de Cambridge au ieșit în calea lor pentru a o întâmpina și îmbrățișa pe Meghan într-un fel în care n-au ieșit niciodată pentru a îmbrățișa pe nimeni altcineva”, a relatat Daily Star.

Potrivit publicației, Meghan Markle a fost „singura logodnică care a fost cerută vreodată la Windsor înainte de nuntă”. Totodată, actrița a fost singura „proaspăt căsătorită care a fost invitată de Regină să o însoțească într-o activitate zilnică”. Cu alte cuvinte, Meghan a beneficiat de o invitație de a sta alături de Regină la Palatul Buckingham. O adevărată onoare, ne întâlnită nici măcar de către soția Prințului William.

Pe de altă parte, se pare că Regina are o afinitate pentru personalitatea lui Meghan. Potrivit autoarei, Majestatea Sa adoră personalitățile dominante, iar Meghan este cu adevărat o prezență „foarte vie, fermecătoare și atrăgătoare”.

„Meghan are o personalitate foarte dominantă și nu s-a temut niciodată să meargă într-o cameră și să preia controlul asupra acesteia. Ea a făcut asta cu toată lumea de-a lungul întregii vieți și nu a văzut niciun motiv să se schimbe când a intrat în Familia Regală. Regina adoră personalitățile dominante”, a mai spus autoarea.