mamaplus

Motivul neașteptat pentru care copiii lui Kate Middleton nu au mâncat niciodată fast-food

-
//
04.03.2023

Kate Middleton este, fără doar și poate, o mamă implicată în creșterea și educația copiilor săi, însă de ce nu le permite micuților să mănânce fast-food?!

mamaplus

În vârstă de 41 de ani, Kate Middleton are 3 copii rezultați din căsnicia cu Prințul William, respectiv pe George de 9 ani, pe Charlotte de 7 ani și pe mezinul familiei, Louis de 4 ani. Aceasta este pe cât se poate de implicată în creșterea și educația celor 3 copii și le face toate poftele, însă există anumite limite, căci nu dorește să treacă peste protocolul regal, așa cum o făcea chiar regretata sa soacră, Prințesa Diana. 

Ei bine, recent, într-o nouă carte despre familia regală a fost dezvăluit faptul că, Kate nu și-a dus niciodată copiii la fast-food, asta pentru că nu și-ar dori ca micuții ei să aibă parte de o copilărie normală, asemenea celor de vârsta lor, ci să urmeze protocolul regal în totalitate.

„Kate nu face niciun efort – spre deosebire de Diana – să-i aducă pe copii cu picioarele pe pământ, pentru că nu vrea ca ei să aibă o copilărie «normală», așa cum și-a dorit Diana pentru William și Harry”.

Prințesei Diana îi făcea plăcere să încalce regulile 

Conform unui fost membru al personalului palatului, care este citat în respectiva carte, prințesei Diana îi făcea chiar plăcere să încalce regulile și protocolul regal, în timp ce Kate vrea să-și crească copiii după aceste reguli, pentru ca micuții ei să aibă parte de o copilărie diferită față de a sa.

„Dianei i-a făcut plăcere să încalce regulile și a vrut să scape de copilăria ei aristocratică. Kate vrea să scape de copilăria ei de clasă de mijloc. Nu-i plac burgerii și cartofii prăjiți și nu ar visa să-și ducă copiii la un restaurant fast-food. De asemenea, ea nu comentează atunci când greutatea uriașă a activităților regale tradiționale se răsfrânge asupra copiilor ei”.

Sursa