mamaplus

A moștenit frumusețea mamei! Cât de mare s-a făcut Lara, fiica lui Meryem Uzerli

-
//
11.02.2021

Îți mai amintești de Hurrem din celebrul serial turcesc „Suleyman Magnificul”? Ei bine, îndrăgita actriță, care a cucerit publicul cu frumusețea sa incontestabilă, se pare că este o femeie absolut împlinită.

De curând, vedeta TV a devenit mămică pentru a doua oară. Pe 8 ianuarie a anului curent, Meryem a născut o fetiță, pe care a numit-o Lily .

Ieri însă, actrița și-a încântat urmăritorii de pe Instagram cu o postare extrem de specială. Fiica mai mare a artistei, Lara, a împlinit 7 ani și cu această ocazie frumoasă, fericita mamă a publicat două fotografii cu sărbătorita. Chiar dacă încă e micuță, se vede că Lara a moștenit frumusețea mamei ei, căreia îi seamănă foarte mult.
 

„La mulți ani, draga mea Lara! Lily, mama și tata te iubesc mult. Fie ca Dumnezeu să-i păzească pe toți copiii din lume!”, a notat Meryem în descrierea imaginilor.

Admiratorii lui Meryem s-au grăbit să aprecieze postarea și au lăsat, în secțiunea destinată comentariilor, o mulțime de mesaje adorabile la adresa familiei ei, remarcând asemănarea dintre cele două.

Lara este fiica actriței provenită din relațiea ei cu omul de afaceri turc, Can Ates. Cei doi s-au despărțit înainte de venirea pe lume a micuței. 

Meryem Uzerli este o actriță de origine turco-germană, care a devenit cunoscută publicului pentru rolurile interpretate în filme precum: „Suleyman Magnificul”, „Regina nopții”; „Bandiții nu vor conduce lumea” etc.