mamaplus

Momentul în care un bărbat furat la naștere își întâlnește mama biologică. Primele cuvinte pe care i le-a spus când l-a văzut

-
//
30.08.2023

Un bărbat din Chile, care a fost crescut de părinții adoptivi în Statele Unite ale Americii, și-a întâlnit mama biologică după 42 de ani, iar momentul a fost extrem de emoționant.

mamaplus

Jimmy Lippert Thyden, un avocat în vârstă de 42 de ani, care este tatăl a doi copii, a început să-și caute mama biologică după ce a citit poveștile altor persoane care au fost adoptate și care și-au întâlnit rudele cu ajutorul asociației Nos Buscamos.

De curând, el și-a întâlnit mama biologică, iar în videoclipul devenit viral poate fi auzit când îi spune femeii „Bună, mamă!”, după care izbucnește în lacrimi și o îmbrățișează.

„Pur și simplu a venit natural. Am fost sufocat de gravitatea acestui moment. Cum ai putea să îmbrățișezi pe cineva într-un mod care să acopere 42 de ani de îmbrățișări?”, a spus el pentru Associated Press, potrivit Metro.

Acesta a dezvăluit, de asemenea, și care au fost primele cuvinte pe care mama lui i le-a spus: „Fiule, nu ai idee câte oceane de lacrimi am vărsat. Câte nopți am stat trează și l-am rugat pe Dumnezeu să-mi permită să trăiesc suficient încât să aflu ce s-a întâmplat cu tine”.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a născut prematur în 1980, la un spital din Santiago de Chile. Angajații din spital l-au luat de lângă mama lui și l-au pus la incubator, însă apoi femeii i s-a spus că fiul ei a murit.

Bărbatul, care nu a știut nimic despre originile sale, a fost adoptat în Statele Unite ale americii, fiind crescut în Arlington, Virginia. Cu ajutorul testului ADN, Thyden a aflat că este 100% chilian și a fost stabilită o conexiune între el și un văr primar care folosea platforma MyHeritage. Așa a reușit să-și cunoască mama biologică și a aflat că are patru frați, o soră și mai mulți verișori. El a mărturisit, de asemenea, că în această „călătorie” a fost susținut în permanență de părinții săi adoptivi.

Nos Buscamos, organizația non profit care l-a ajutat pe Thyden să-și întâlnească mama, a facilitat mai bine de 450 de astfel de întâlniri. Totodată, organizația Nos Buscamos estimează că zeci de mii de bebeluși au fost luați de la familiile lor chiliene în anii 1970-1980, citând un raport al poliției din Chile care a verificat documentele pașapoartelor copiilor care au ieșit din țară și nu au mai revenit.

Sursa