mamaplus

Momente teribile pentru un băiețel de 10 ani, violat de doi colegi de şcoală

-
//
01.09.2020

Polițiștii au pe masa de lucru un caz nemaiîntâlnit. Un copil de 10 ani ar fi fost violat de doi colegi de şcoală. Acesta a povestit totul părinţilor săi, care la rândul lor au anunţat poliţia. Cei doi minori presupuşi agresori ai minorului, au vârste între 9 şi 11 ani, iar agresiunea teribilă ar fi avut loc sub un pod din localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi. Poliţia a deschis o anchetă pe marginea acestui caz.

Vineri, 28 august, mama copilului abuzat a mers direct la Poliţie şi a făcut plângere, iar oamenii legii au început o anchetă.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Cei doi minori presupuşi agresori de 9 şi 11 ani provin din familii dezorganizate.  

La o dată rămasă deocamdată incertă, în timpul zilei, copilul de 10 ani a fost acostat pe stradă de către un coleg de-al său de clasă şi un coleg de şcoală mai mare, din clasa a patra, care l-au condus sub un pod din localitate și, sub constrângere, l-ar fi violat fiecare câte o dată.   

După o săptămână, minorii l-ar fi abordat încă o dată pe băiatul de 10 ani, moment în care l-ar fi agresat din nou sexual.  

Medicii legişti de la Institutul de Medicină Legală Iaşi au constatat, în urma examinării preliminare, că după aproape o lună de la agresiunea sexuală băiatul nu a rămas cu leziuni. Copilul se plânsese tatălui că are dureri anale şi, la insistenţele părintelui, a povestit într-un final ce i s-a întâmplat.   

Cazul ridică unele semne de întrebare privind capacitatea celor doi băieţi, de 9 şi de 11 ani, de a putea fi capabili din punct de vedere fiziologic de un viol.