mamaplus

Micuța de numai două luni care a ajuns la spital după ce sora sa i-a înfipt o foarfecă în cap a murit

-
//
04.11.2022

Micuța de numai două luni care a ajuns la spital după ce sora sa mai mare cu un an i-a înfipt o foarfecă în cap a murit. Luni seară, fetița a fost adusă la secția de Primiri Urgențe a Spitalului din Vrancea. Ulterior, medicii au decis să o transfere la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

Anunțul a fost făcut de reprezentanţii Spitalului ”Grigore Alexandrescu”.

”Fetiţa a decedat. Stop cardio-respirator care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, au transmis în ieri seară reprezentanţii Spitalului ”Grigore Alexandrescu”.

Deși medicii au făcut posibilul pentru a o salva pe micuță, din păcate, organismul ei a cedat. În urma unor investigații a rezultat că o parte a creierului ei a fost grav afectată și fetița se afla în comă și era ventilată mecanic.

„Marţi a fost adusă cu elicopterul SMURD o fetiţă de o lună şi jumătate care a suferit un traumatism prin înjunghiere cu o foarfecă in cap, în fontanela anterioară, ce a afectat creierul. Este in stare extrem de gravă, comă profundă, intubată şi ventilată mecanic”, a precizat medicul Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului.

În cauză a fost deschis dosar penal. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.