mamaplus

,,Mi-ați dat aripi!”. Mesajul emoționant al tinerei care a rămas fără picioare

-
//
21.02.2023

Tânăra de 25 de ani care și-a pierdut picioarele fiind lovită de un șofer pe viaductul din Chișinău, mulțumește tuturor pentru ajutor. Marcela Paladi se arată surprinsă de numărul mare de oameni care au răspuns la apelul ei de ajutor, pentru a acoperi costurile necesare pentru reabilitare.

mamaplus

Marcela a publicat un mesaj de recunoștință tuturor oamenilor care nu au rămas indiferenți la durerea ei.

,,Buna ziua tuturor!

Dumnezeu m-a ținut de mână la naștere și mi-a dat mai mulți ingeri păzitori în această VIAȚĂ…

VOI sunteți îngerii mei.

Vă mulțumesc din suflet pentru toate gândurile bune, pentru mesajele de încurajare, pentru ajutorul financiar acordat. Vă mulțumesc la toți care îmi sunteți alaturi inimii mele, as dori sa pot mulțumi fiecărei persoane care mi-a fost alături si îmi este alaturi, dar știu ca sunt multe persoane pe care nu le cunosc sau nici nu le voi vedea vreodată, care m-au ajutat…

Promit ca ma voi stărui sa va răsplătesc cu faptele bune pe care le voi face în viitor…

Sincer nici nu m-am putut gândi ca asa de multe persoane îmi vor fi alături.

Am primit „ARIPI” de putere… VOI TOȚI sunteți în spatele meu care ma susțin și mă ajută, datorită vouă ma uit mai încrezătoare în Viitorul meu… Aplecăciunea mea la toți…Imaginea a fost ștearsă.”, a transmis tânăra pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în noaptea de 5 februarie s-a produs un accident grav în sectorul Botanica al municipiului Chișinău.

Un autoturism Volvo condus de o femeie de 25 de ani s-a ciocnit cu un autoturism Volkswagen. Lovitura a fost atât de puternică încât a doua mașină a fost aruncată pe o altă bandă. Șoferița din Volvo a coborât din vehicul pentru a pune un triunghi de avertizare. 

În acel moment, un BMW s-a izbit violent în ea. Drept urmare, femeia a fost prinsă între două mașini suferind răni grave, soldate cu amputația picioarelor. 

Marcela a apelat la cetățeni pentru ajutor, deoarece reabilitarea este foarte costisitoare.

Sursa: Mamaplus.MD