mamaplus

Mezina actriței Milla Jovovich împlinește astăzi doi anișori. Cum arată micuța Osian

-
//
02.02.2022

Acum doi ani, celebra actriță Milla Jovovich își anunța admiratorii din întreaga lume că devenise mamă pentru a treia oară. Astăzi, într-o zi magică de 2.02.2022, micuța Osian Lark își sărbătorește aniversarea de doi anișori. Cea mai mare dorință pe care Milla și-a pus-o astăzi este să-și vadă fiicele fericite, pentru că se mândrește mult cu ele și le iubește ca pe ochii din cap.

De ziua mezinei sale, Milla a publicat câteva imagini noi cu fiicele sale, alături de un mesaj special pentru sărbătorită.

”Este incredibil cât de repede trece timpul, iar acum nu ne putem imagina viața fără ea. Este o ”Lark” (trad: pasăre cântătoare) adevărată, pentru că ea cântă cât e ziua de lungă, iar atunci când ne vedem scoate tot felul de sunete, exprimându-și bucuria. Mă minunez că fetele mele au devenit surorile mai mari, fiind foarte grijulii și atente. Sunt mândră de ele, inclusiv în momentele în care le văd împreună. Te iubim mult, Osi”, se arată în mesajul actriței de pe Instagram.

mamaplus
mamaplus

Admiratorii vedetei în vârstă de 46 de ani au remarcat faptul că surcina nu sare departe de trunchi, iar fetițele ei îi seamănă leit.

Milla Jovovich mai are două fete, Ever Gabo, 14 ani, și Dashiel Edan în vârstă de 6 ani.

mamaplus