mamaplus

Mesajul dureros al unei mame celebre: ”Din cauza sângerărilor abundente, bebelușul a murit la naștere”

-
//
01.10.2020

Celebrul cântăreț John Legend și soția sa Chrissy Teigen trec prin momente cumplite! Bebelușul lor a murit la naștere. Anunțul devastator a fost fă Chrissy Teigen a avut o sarcină dificilă și a fost nevoită să stea foarte mult în pat, fiindu-i interzis orice fel de efort. Din păcate, starea de sănătate a soției lui John Legend s-a agravat, iar în urmă cu câteva zile, a fost nevoită să se interneze, de urgență la spital, din cauza hemoragiei abundente.

Din cauza sângerărilor aproape permanente, bebelușul lui John Legend și al lui Chrissy Teigen a murit la naștere. Sfâșiată de durere, soția artistului internațional și-a găsit puterea să își anunțe admiratorii că bebelușul ei s-a stins din viață la doar câteva clipe după ce s-a născut, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de socializare.

„Suntem șocați și profund îndurerați doar că auziți asta, genul de durere pe care nu bebelușului nostru lichidele de care avea nevoie, în ciuda pungilor și a pungilor cu transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost suficient. Nu hotărâm niciodată numele bebelușilor noștri până în ultimul moment după naștere, doar înainte de a părăsi spitalul. Dar noi, dintr-un anumit motiv, începusem să-l numim pe acest băiețel din burta mea Jack. Deci, el va fi întotdeauna Jack pentru noi. Jack a muncit atât de mult ca să facă parte din mica noastră familie și va fi, pentru totdeauna. Pentru Jack - Îmi pare atât de rău că primele câteva momente din viața ta au întâmpinat atâtea complicații, încât nu ți-am putut oferi casa de care ai nevoie pentru a supraviețui. Noi te vom iubi mereu”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram.