mamaplus

Meghan Markle și Prințul Harry își vor publica biografia

-
//
14.05.2020

După ce au părăsit Casa Regală, Meghan Markle și Prințul Harry s-au stabilit în SUA. Vor să ducă o viață normală și să își câștige singuri banii. Cei doi au anunțat că în curând își vor publica biografia, unde vor da detalii despre motivele care i-au determinat să plece din familia regală.

Cartea se va numi „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family,” biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry, și va fi scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand.

„Meghan a spus că această carte va face, în sfârșit, dreptate și va arăta lumii de ce ea și Harry nu au avut de ales și au trebuit să părăsească familia regală”, a declarat un prieten de-al actriței pentru Daily Mail.

„Își dorește cu disperare să spulbere imaginea de divă exigentă”

„Meghan își dorește cu disperare să spulbere imaginea de divă exigentă care era nepoliticoasă cu angajații regali, dar și cu ceilalți, din dorința de a dobândi faimă și putere. Ea speră că această carte îi va ajuta pe ea și pe Harry să-și spele imaginea. Meghan crede că cititorii vor înțelege incredibila angoasă și tumultul pe care a trebuit să le suporte fără să crâcnească.

A spus că oamenii trebuie să-i vadă și latura vulnerabilă, lucru pe care cartea îl scoate la iveală în detaliu. Cred că Meghan vrea ca oamenilor să le fie milă de ea sau, cel puțin, să simtă compasiune pentru ea și pentru situațiile prin care a trecut, care nu au fost deloc o „poveste cu zâne””, a adăugat apropiatul lui Meghan.

Deși va avea lansarea internațională pe 11 august, cartea a ajuns numărul unu în Top 10 pe Amazon New York în doar 24 de ore din ziua lansării pentru precomandă.