mamaplus

Meghan Markle, într-o nouă imagine cu burtica de gravidă

-
//
12.05.2021

Meghan Markle urmează să aducă pe lume o fetiță în vara acestui an, iar fiecare apariție a sa este așteptată cu sufletul la gură de zeci de admiratori din întreaga lume. Cea mai recentă apariție a sa a fost zilele trecute la evenimentul Vax Live. Prințul Harry a apărut în persoană, în timp ce soția sa a avut o intervenție înregistrată din curtea reşedinței ducilor din Montecito. Meghan a fost filmată stând aşezată pe o bancă în grădina casei, îmbrăcată într-o rochie-cămaşă roşie, cu imprimeu floral. 

mamaplus

”Soțul meu şi cu mine suntem încântați că vom deveni, curând, părinții unei fetițe. Este un sentiment minunat pe care îl împărtățim cu milioane de alte familii din întreaga lume, a spus ducesa în intervenția sa, în care susține vaccinarea anti-Covid, astfel încât viața tuturor să revină la normal.”, susține Meghan.

mamaplus

Rochia aleasă de Meghan pentru apariția sa face parte din colecția Carolinei Herrera şi are o valoare de circa 1.390 euro, iar cea mai scumpă piesă din vestimentația sa a fost ceasul Cartier care i-a aparținut, odată, Prințesei Diana, în valoare de puțin peste 20.000 de euro.

Evenimentul caritabil a fost difuzat sâmbătă trecută de mai multe posturi TV din America, aceasta fiind prima apariția televizată a lui Meghan Markle de la interviul mult discutat acordat de ea şi de Harry lui Oprah, în luna martie.