mamaplus

Meghan Markle împlinește 39 de ani! Ce planuri și-a făcut după luni de izolare

-
//
04.08.2020

Meghan Markle împlinește astăzi 39 de azi și fosta Ducesă de Sussex și-a făcut planuri cu Prințul Harry pentru aniversarea sa.

După o perioadă îndelungată de izolare în reședința din Los Angeles, Meghan Markle este pregătită de o schimbare de peisaj. Și ce prilej mai bun dacă nu chiar ziua ei de naștere?

Potrivit expertului regal Katie Nicholl, fosta Ducesă de Sussex ar plănui să meargă într-o escapadă alături de Prințul Harry și prieteni, printre care s-ar număra și celebra Oprah Winfrey, transmite etonline.com.

Meghan și Harry ar fi trecut printr-o perioadă destul de stresantă, mai ales pe fondul apariției biografiei sale, astfel că cei doi ar avea nevoie de o „gură de aer proaspăt”.

Meghan Markle și Prințul Harry, escapadă alături de prieteni

„A fost o perioadă foarte stresantă pentru Meghan, așa că nu m-ar surprinde deloc dacă ar decide să plece într-o excursie și să schimbe peisajul. Adică, petrec mai mult timp în casă încă de la începutul lunii martie acum. Chiar nu au prea ieșit deloc. Nu s-au întâlnit nici cu prietenii, au trăit în auto-izolare şi în carantină voluntară de atunci până acum”, susține apropiata celor doi.

Katie Nicholl susține că plecarea împreună cu Oprah ar fi o pură speculație, însă călătoria în sine nu este exclusă deloc.

Alte surse citate de presa internațională menționează că cei doi ar avea în plan să plece la Montecito, lângă Santa Barbara.

Este vorba despre o simplă excursie, nu despre o călătorie mai lungă, departe și în niciun caz în Marea Britanie.

mamaplus