mamaplus

Meghan Markle face dezvăluiri inedite despre fiica ei, Lilibet Diana

-
//
18.11.2021

Meghan Markle și Prințul Harry o țin încă departe de ochii presei pe micuța Lilibet, dar mici detalii răzbat în rarele interviuri acordate de ei.  Meghan este invitată la ediția de joi The Ellen DeGeneres Show. Este primul interviu televizat de la cel acordat lui Oprah Winfrey la începutul anului, dar cu siguranță va fi unul diferit. Un clip promoțional deja publicat o arată pe Meghan vorbind despre fiica ei, Lilibet Diana, care s-a născut în Santa Barbara, California, pe 4 iunie 2021.

Ellen DeGeneres dezvăluie pentru public că lui Lili încep să-i apară dinții și recomandă și o soluție: „Tequila, orice”, spune Ellen. „Asta e mătușa Ellen”, spune Meghan zâmbind. „De-aia nu am copii”, răspunde DeGeneres.

Purtând o bluză Oscar de la Renta cu mâneci ample, brodate, Meghan i-a mai spus lui Ellen că mutarea în California i-a făcut pur și simplu fericiți pe ea și pe soțul ei.

Prințul Harry i-a povestit lui Oprah, la celebrul interviu din martie, despre cât de mult ține la proprietatea sa din California. „Să avem un spațiu în aer liber unde să ne putem plimba cu Archie, în familie, și cu câinii. Știi, facem drumeții sau coborâm la plajă, care este atât de aproape”, a spus Harry atunci. „Punctul culminant pentru mine este să-l instalez în spatele bicicletei, pe scaunul lui mic, și să-l duc în plimbări. Este ceva ce nu am putut niciodată să fac când eram tânăr. Îl văd în spate și are brațele întinse, vorbind: — Palmier? Casa?”, a mai adăugat atunci Harry despre primele cuvinte ale lui Archie.

Meghan Markle și Ellen DeGeneres sunt apropiate, iar asta se vede din cât de relaxată este Meghan în timpul interviului. Cele două s-au împrietenit după ce s-au întâlnit întâmplător la un adăpost de câini, unde fosta actriță încerca să decidă dacă să-l adopte pe primul ei animal de companie, Bogart. După cum a povestit într-un interviu acordat Best Health, Ellen a fost cea care a convins-o că nu poate lăsa câinele acolo și că trebuie să-l ia acasă.