mamaplus

Meghan Markle este din nou însărcinată? Ce titrează presa internațională

-
//
13.11.2020

Meghan Markle (39 de ani) este însărcinată pentru a doua oară! Cel puțin așa susțin ziariștii de la versiunea mexicană a revistei ¡HOLA!, care spun că aceasta ar urma să nască peste câteva luni. Soția Prințului Harry a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când l-a adus pe lume pe micuțul Archie.

Speculațiile au apărut după ce Ducesa de Sussex a cerut la Înalta Curte de Justiție din Marea Britanie modificarea datei de judecată într-un proces pe care l-a intentat companiei Associated Newspapers și a tabloidelor acesteia, „Mail on Sunday' și „Mail Online', iar cererea i-a fost aprobată. Judecătorul a stabilit că procesul va fi reluat tocmai în luna ianuarie 2022, astfel că mulți și-au pus întrebarea de ce, oare, Meghan are nevoie de o pauză așa lungă.

Cei de la ¡HOLA! au speculat imediat pe marginea acestei amânări a procesului lansând ipoteza-bombă că aceasta ar fi însărcinată. Reporterii publicației citate precizează că există doar câteva motive pentru care Curtea britanică poate permite schimbarea datelor unui proces. Mai mult decât atât, aceste motive sunt de obicei invocate de cei care se apără, nu de acuzare, așa cum este cazul ducesei în cazul de față.

Speculațiile au continuat cu ocazia „Remembrance Day' (Ziua Comemorării), atunci când ducesa și-a făcut apariția la cimitirul din Los Angeles purtând o fustă neagră lungă și un palton accesorizat cu o curea lată în partea superioară a taliei.

mamaplus

Modul în care Meghan a ales să poarte centura deasupra taliei i-a făcut pe mulți să se gândească la faptul că ea a ales această opțiune pentru a ascunde sarcina în evoluție. De altfel, experții susțin că sub cureaua cu pricina este „burtica de proaspătă mămică'.

Cu două săptămâni înainte, Meghan participase la „Coach Core Awards' având o ținută similară, marca Oscar de la Renta.

Ducesa de Sussex a fost îmbrăcată la fel și la nunta Prințesei Eugenie, care a avut loc în primăvara lui 2019. Atunci a și făcut, de altfel, anunțul oficial că ea și Prințul Harry așteptau primul copil.