mamaplus

Meghan Markle, apariție sexy, la 3 luni după nașterea celui de-al doilea copil

-
//
27.09.2021

Meghan Markle este într-o formă de invidiat la doar 3 luni de când a devenit mamă pentru a doua oară. După ce s-a înfofolit numai în paltoane închise la culoare, care să o acopere din cap până-n picioare, în turneul Ducilor de Sussex din New York, soția Prințului Harry s-a arătat lumii întregi într-o rochiță albă Valentino, care i-a expus picioarele în toată splendoarea lor.

Prințul Harry şi Meghan Markle au urcat pe scena Wokestock din Central Park pentru a îndemna lumea să acționeze astfel încât să se încheie pandemia COVID. Mulțimea şi-a oprit uralele şi aplauzele în momentul în care Harry a luat microfonul: „Sunteți pregătiți să faceți ce e necesar pentru a încheia pandemia asta?”

După care Meghan şi-a început discursul: „Bună, tuturor! Mă simt atât de bine că m-am întors aici ca să fiu împreună cu voi toți! Ştiu că pare că pandemia asta durează de-o veşnicie. Înțeleg asta. E greu şi multă lume e sătulă. Însă, dacă toată lumea se satură, nu se va încheia niciodată. Putem face atât de multe pentru a ne apropia de acel moment în care se încheie pandemia şi tocmai acesta este motivul pentru care ne aflăm aici acum”, a precizat Markle.

“Suntem aici în seara aceasta datorită oamenilor de ştiință, cercetătorilor, lucrătorilor din prima linie şi a celor din sistemul de sănătate publică, care şi-au riscat propria lor viață pentru a proteja comunitatea globală. Ei sunt eroii noştri!”, a continuat Ducesa de Sussex.

La concertul de aseară, fosta actriță americană s-a prezentat în fața mulțimilor într-o rochiță albă, cu aplicații sub formă de floare, marca Valentino, care costă nu mai puțin de 5.400 de dolari.

Ce ziceți? Îi stă bine lui Meghan în rochița mini în care s-a prezentat în spațiul public la trei luni de la naşterea celui de-al doilea copil al ei, Lilibet Diana?