mamaplus

Megan Fox este însărcinată? Gestul logodnicului ei a stârnit controverse

-
//
17.05.2022

Machine Gun Kelly (MGK) a fost prezent pe scena de la Billboard Music Awards, unde a făcut o afirmație care i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Iată cum au apărut zvonurile potrivit cărora Megan Fox ar fi însărcinată.

După prestația lui Machine Gun Kelly de la Billboard Music Awards au apărut zvonuri care indică faptul că Megan Fox ar fi însărcinată. În timp ce susținea o reprezentație pe MGM Grand Garden Arena, în Las Vegas, MGK a transmis că dedica una dintre piese logodnicei sale, la care s-a referit ca fiind „soția” lui, dar și copilului lor.

„Am scris piesa asta pentru soția mea”, a spus Machine Gun Kelly inițial. Apoi, doar câteva momente mai târziu, solistul a adăugat și: „Asta e pentru copilul nostru nenăscut”.

Persoanele prezente la eveniment au fost surprinse la auzul declarațiilor artistului rock, însă cei doi nu au confirmat sau infirmat posibilitatea ca Megan Fox să fie însărcinată. Menționăm că este pentru prima oară când MGK și logodnica sa vorbesc despre posibilitatea de a avea copii în viitorul apropiat.

Ținuta pentru care actrița a optat la BMA nu a lăsat la vedere niciun semn că ar fi însărcinată. Cu toate acestea, potrivit publicației Hollywood Life, cei doi logodnici își doresc să devină părinți.

mamaplus

Pe de altă parte, pentru Life & Style, sursele au declarat că, deși își doresc să devină părinți, Megan și MGK își doresc să mai aștepte puțin. Cei doi nu au comentat niciuna dintre ipoteze, așa că rămâne de văzut dacă actrița este sau nu însărcinată.