Megaforumul Oriflame Moldova – cu mândrie despre succes!

Megaforumul Oriflame Moldova – cu mândrie despre succes!

-
//
10.02.2016

Să îndeplinești visuri, să creezi noi posibilități, să unești oamenii – compania Oriflame Moldova a demonstrat, încă o dată, că acestea nu sunt doar cuvinte frumoase, ci și, în primul rând, acțiuni. În februarie 2016, reprezentanța locală a producătorului suedez Oriflame a împlinit 13 ani, iar acest eveniment a fost marcat prin organizarea unui Megaforum, care a avut loc sâmbătă, 6 februarie. Liderii, partenerii și oaspeții companiei s-au adunat într-o singură sală ca să se inspire din uimitoarele istorii de succes ale colegilor, să felicite reprezentanții cu cele mai bune rezultate pentru obținerea noilor titluri, să discute despre produsele inovatoare și să se convingă încă o dată că suportul celor care gândesc la fel este un factor important în realizarea scopurilor propuse.

Megaforumul Oriflame Moldova – cu mândrie despre succes!

Întâlnirea s-a desfășurat sub deviza „Viața de care poți fi mândru!”. De ce tocmai aceste cuvinte au devenit laitmotivul evenimentului a povestit, de pe scenă, directorul general al Oriflame Moldova Eduard Musteață: „Fiecare dintre noi vrea să trăiască o viață de care să fie mândru, de care să fie mândri rudele și apropiații. Dar trebuie să recunoaștem că în timpurile noastre viața nu este deloc simplă. Atunci îmi amintesc că în copilărie, la școală, scriam compuneri la tema: „În viață întotdeauna există loc pentru fapte eroice”. Să știți că e adevărat, în viață poți mereu să-ți demonstrezi calitățile tale cele mai bune! Cei cărora le reușește acest lucru sunt numiți eroi, iar noi vrem să le urmăm exemplul. Dar ce înseamnă un erou? Erou este cel care crede în forțele proprii, este competent, capabil să-i susțină pe ceilalți, cel care are îndrăzneala de a se opune destinului. Toate aceste calități și capacități ne permit să avem succes, să trăim o viață de care să putem fi mândri”.  

Megaforumul Oriflame Moldova – cu mândrie despre succes!

Megaforumul Oriflame Moldova – cu mândrie despre succes!

Organizatorii au reușit să transforme Megaforumul Oriflame într-un eveniment bogat și divers, iar discursurile participanților au acoperit o gamă largă de teme. Conform tradiției, reprezentanții de succes ai marii echipe Oriflame Moldova (de această dată Mariana Popazoglu, Lilia Gușan, Lilia Grosu) au împărtășit secretele dezvoltării lor, au rememorat primii pași, au prezentat realizările și marile schimbări ale destinului în perioada colaborării cu acest brand cunoscut pe plan mondial. Nadejda Drozdova, expert în produsele Oriflame din Ucraina, a povestit despre tehnologiile unice de producere a cosmeticii, despre cele mai populare produse, care au cucerit clienții în anul care a trecut și despre perspectivele noului brand NovAge, care a intrat vertiginos pe piața Oriflame. Discursul Cristinei Țurcan, Sapphire Director, a fost consacrat modului sănătos de viață, particularităților alimentației corecte și seriei Wellness by Oriflame. Momentul culminant a fost marcat de apariția pe scenă a deținătoarei celui mai înalt titlu Oriflame Moldova, Senior Diamond Director Diana Sachirciuc, care a povestit cum a făcut cunoștință, în anul 2009, cu această companie și a început să-și realizeze visurile. Diana a recunoscut că până a-și începe activitatea în cadrul companiei ea niciodată nu a zburat cu avionul, iar acum are la activ peste o sută de călătorii avia cu diverse destinații. Diana a revenit recent de la Conferința de Diamant din Abu Dhabi și și-a împărtășit cu plăcere impresiile.

Megaforumul Oriflame Moldova – cu mândrie despre succes!

Megaforumul nu a dus lipsă nici de oaspeți deosebiți: Diana Brescan și grupul „Akord” au încântat publicul cu piesele lor, iar prezentarea mărcii Di Vero, condusă de fondatoarea și designerul brandului Natalia Pânzaru, s-a bucurat de mare priză la public. La eveniment au participat și persoane oficiale: în sală a fost prezentă Anja Jahn Günther, secretar II al Ambasadei Suediei. Potrivit acesteia, suedezii sunt foarte mândri că Oriflame se află pe piața moldovenească de 13 ani, iar succesul companiei depinde în mod direct de ceea ce face aici, în Moldova, fiecare reprezentant Oriflame. Doamna Günther a adăugat că, datorită posibilităților companiei, fiecare femeie din Moldova poate participa activ la dezvoltarea societății, la creșterea economiei și își poate susține copiii, adică generația viitoare.

Megaforumul Oriflame Moldova – cu mândrie despre succes!

Evenimentele de tipul Megaforum Oriflame pot fi considerate o adevărată sursă de inspirație pentru o dezvoltare vertiginoasă! Este de menționat că aici s-a vorbit mult despre dragoste și prietenie, iar aceasta este încă o dovadă că businessul și parteneriatul nu sunt doar termeni seci, ci concepte pline de emoție și sentimente frumoase. 

Megaforumul Oriflame Moldova – cu mândrie despre succes!