mamaplus

Medicul Mihai Stratulat, în scaun cu rotile. Ce s-a întâmplat cu celebrul pediatru

-
//
29.08.2020

Aflat în concediul binemeritat, cunoscutul pediatru de la noi Mihai Stratulat a publicat câteva poze care i-a cam nedumerit pe urmăritorii săi de pe rețelele sociale. El apare într-un scaun cu rotile, iar soția sa a scris un mesaj în care ironizează un pic situația ”Noi cu două cărucioare”.

mamaplus

Se pare că vacanța de vară a luat o altă întorsătură pentru Mihai Stratulat, chiar dacă s-a bucurat din plin de practicarea unor sporturi extreme înainte de a se pomeni în cărucior.

Internauții spun că ar fi vorba despre Rafting, un sport acvatic ce înseamnă coborârea pe râuri repezi de munte, cu bărci pneumatice, în echipe de două sau mai multe persoane.

"Toți pun poze de la odihnă, așa frumoase, pe plajă... Iaca am și eu niște poze de la odihnă: ieri și azi... Odihnă plăcută celor care se odihnesc, spor la munca celor care lucrează!! Sănătate, tuturor!!", a scris Mihai Stratulat în mesajul de pe Facebook, însoțit de câteva poze surprinse ”în acțiune” de la fața locului.

mamaplus

Chiar dacă nu a menționat ce anume i s-a întâmplat, medicul a dat de înțeles în mesaje că ar fi vorba de niște probleme cu spatele.

mamaplus