Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a doua oară!

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a doua oară!

-
//
29.08.2017

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a doua oară! Soţia fondatorului Facebook, Priscilla Chan, a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță.

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a doua oară!

Mark Zuckerberg a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, alături de care a postat noua imagine de familie:

„Priscilla şi cu mine suntem foarte fericiţi să îi spunem „bine ai venit” fiicei noastre, August. Am scris o scisoare pe care ea să o citească atunci când va creşte şi sperăm să nu crească prea repede.

Dragă August, bine ai venit pe lume! Mama ta şi eu suntem entuziasmaţi să vedem cine o să fii.

Când sora ta s-a născut am scris o scrisoare despre lumea în care speram ca ea să crească – o lume cu o educaţie mai bună, mai puţine boli, comunităţi unite şi o egalitate mai mare. Am scris aceste rânduri având încredere în avansarea tehnologiei, sperând că o generaţia ta o să ducă o viaţă mult mai bună decât cea pe care o trăim noi. Deşi titlurile de ştiri se focusează deseori pe ce este greşit, noi tot credem că tendinţele pozitive o să câştige. Suntem optimişti privind generaţia ta şi viitorul.

Vei fi ocupată când o să fii  mai în vârstă, așa că sper să îţi faci timp să miroși toate florile și să pui acum toate frunzele pe care le doreşti în vaza ta. (…) Sper să faci cât mai multe ture în jurul camerei noastre de zi și curte, după cum doreşti. Sper că îţi va plăcea să dormi şi sper că chiar și în visele tale poți simți cât de mult te iubim.(…)”, este mesajul scris de Mark Zuckerberg.

Sute de mii de like-uri şi sute de comentarii cu felicitări au apărut imediat.

Sursa: unica.md