mamaplus

Marina Cârnaț și-a dat fiica la grădiniță. Ce le-a răspuns urmăritorilor răutăcioși

-
//
20.04.2023

Ieri a fost o zi plină de emoții pentru familia Cârnaț. Tamia a mers pentru prima dată la grădiniță. Fetița a stat doar jumătate de zi, deoarece e în perioada de adaptare. 

mamaplus

Marina Cârnaț a ales o grădiniță privată, aproape de casă. 

Influencerița a primit mai multe întrebări din partea urmăritorilor, unele dintre ele mai puțin prietenoase.

“Nu m-am așteptat că vor fi atâtea nelămuriri, nedumeriri, chiar și mesaje mai urâte referitor la grădiniță. Grădinița, voi știți, nu este atât pentru copil, cât pentru părinte. Și eu am spus întotdeauna că atunci când voi simți necesitatea, pentru că nu mă descurc, nu-i acord suficientă atenție ca ea să se dezvolte în ritmul ei, atunci voi apela la grădiniță.”

Mama a 8 copii a menționat și motivul pentru care a decis să facă acest pas:

“Acum am dezvoltat afacerea și am mai puțin timp liber pentru ca să mă ocup de ea și e la vârsta la care are nevoie să învețe alfabetul, poezii, orientări în spațiu, de aceea am hotărât cu soțul să o dăm la grădiniță.”

mamaplus

Amintim că Marina și Teodor Cârnaț au împreună 8 copii, iar acum sunt în așteptarea celui de-al nouălea. Cei doi nu au apelat niciodată la bone sau ajutoare. Acum însă, după ce Marina s-a implicat într-o afacere, are mai puțin timp pentru cei mici. Recent, bloggerița a dezvăluit că a câștigat 30 de mii de euro într-o singură lună din marketing de rețea, fapt ce a stârnit reacții împărțite din partea moldovenilor.

Sursa: Mamaplus.MD