mamaplus

Marina Cârnaț explică de ce multe femei care își doresc un copil, nu rămân însărcinate

-
//
24.08.2023

Fiul Marinei Cârnaț a împlinit o lună. Cu această ocazie, influencerița a publicat o poză emoționantă cu fiul ei și a scris un mesaj pentru toate femeile care își doresc o sarcină.

mamaplus

"La mulți ani, Mareo - cel mai dulce băiat cu cel mai dulce nume!

“De ce, după atâția ani, nu am ramas inca insarcinata?” - se întreabă multe femei…

Părerea mea e că scopul căsătoriei este, desigur, crearea unei familii și nașterea de copii. Dar asta nu înseamnă că nașterea copiilor este un scop în sine pentru soți.

În prima etapă a căsătoriei, sunt necesare mari eforturi fizice și emoționale pentru a crea o relație puternică, grijulie, tandră între soți - o relație de sprijin reciproc.

Îmbunătățirea calităților personale, dezvoltarea simțului responsabilității unul față de celălalt, comunicarea, iubirea, capacitatea de a ierta etc. - acestea sunt scopurile unui partener care e „în creștere”.

Pregătirea pentru nașterea unui copil (sănătos din punct de vedere spiritual și fizic, cu calități spirituale excelente) necesită mult timp și efort din partea părinților, necesită multe rugăciuni și fapte bune. Și, de asemenea, tandrețea, iertarea, bucuria, recunoștința etc.”

mamaplus

Amintim că Marina Cârnaț a devenit mămică pentru a noua oară pe 23 iulie. Aceasta a adus pe lume un băiețel, căruia i-a ales numele Mareo.

mamaplus