Mariana Șura este însărcinată

Mariana Șura este însărcinată

-
//
20.10.2017

Interpreta îi va dărui Evelinei un frățior sau o surioară. Aceasta este în al doilea trimestru de sarcină, însă abia așteaptă să-și țină minunea în brațe. Sarcina nu o va ține departe de reflectoare, deoarece artista are de gând să muncească și să duc un mod de viață activ.

Mariana Șura este însărcinată

„Sunt în al doilea trimestru de sarcină. În primul rând suntem ambii foarte fericiți: Gheorghii își dorea foarte mult un copilaș, iar eu vroiam să îi aduc Evelinei un frate sau o soră. Toate stelele s-au aliniat dorințelor noastre și acum pot spune că suntem pe calea unei familii cu adevărat împlinite.

Mă simt foarte bine și, la fel ca și în cazul primei sarcini, voi onora toate invitațiile și concertele până să nasc. După ce devin mămică la pătrat la fel – asta și pentru că soțul mă susține în toate și m-a asigurat – „luăm și două bone dacă va fi nevoie” (râde). Până la urmă sarcina nu este o boală, este o perioadă absolut superbă din viața unei femei. Nu am așteptări să fie fată, băiat – să fie sănătos copilașul, iar asta va fi marea noastră bucurie.

Am luat câteva kilograme și în timpul verii, însă nu îmi fac griji. Voi reuși să am grijă de siluetă după ce devin mamă la pătrat. Până la urmă nu există bucurie mai mare”, a declarat Mariana Șura pentru EA.md.

Sursa: ea.md