mamaplus

Margot Robbie va deveni mămică. Vedeta Barbie își dezvăluie burtica

-
//
10.07.2024

Actrița nominalizată la Oscar Margot Robbie se pare că așteaptă primul ei copil cu soțul ei, producătorul de film Tom Ackerley.

mamaplus

Vestea vine după ce au apărut fotografii cu actrița, din vacanța sa petrecută în Italia, care au stârnit speculații cu privire la o burtică de gravidă. Mai multe surse au confirmat de atunci sarcina pentru revista People. 

Perechea nu a răspuns încă la această informație. Robbie și Ackerley s-au căsătorit în 2016, în cadrul unei ceremonii intime în Byron Bay din Australia.

Margot Robbie și Tom Ackerley, care sunt căsătoriți de opt ani după o întâlnire pe platoul de filmare al unei drame despre cel de-al Doilea Război Mondial în 2013, au fost întotdeauna discreți în ceea ce privește relația lor.

Cuplul a fost văzut bucurându-se de o plimbare romantică cu barca în Lacul Como, Italia, unde ea și-a etalat burtica în fotografii obținute de Daily Mail.

Fotografiile au surprins-o într-un crop top alb care a dezvăluit burtica de gravidă, cu un sacou supradimensionat elegant pe deasupra. Pantalonii negri cu talie joasă i-au completat ținuta, iar ea a accesorizat-o cu o geantă crem și cercei aurii. Soțul ei, Tom Ackerley, a optat pentru un look mai casual, cu o cămașă bej și pantaloni maro. Regizorul a fost văzut având grijă de soția sa însărcinată pe un iaht, în timp ce se bucurau de o plimbare romantică cu barca.

mamaplus