mamaplus

Marcela Paladi, la șase luni de la accident: Am început să merg și să trăiesc din nou

-
//
07.08.2023

„Se împlinesc exact șase luni de când viața mea a luat o întorsătură la 180 de grade. Șase luni de când numele „Marcela Paladi” semnifică „fata fără picioare”.”

mamaplus

Marcela Paladi a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, la jumătate de an de la tragicul accident care a lăsat-o fără picioare, transmite Știri.md.

„Se împlinesc exact șase luni de când viața mea a luat o întorsătură la 180 de grade. Șase luni de când numele „Marcela Paladi” semnifică „fata fără picioare”. Șase luni de când am început totul de la zero, am început să merg și să trăiesc din nou. Șase luni în care am plâns, am avut dureri, stări de disperare și deznădejde… Dar așa e omul, se adaptează, se învață și învinge. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această luptă, mulțumesc celor care au rămas alături și care mă susțin. Vă iubesc, vă apreciez și vă voi fi în veci recunoscătoare!”, a scris Marcela.

Amintim că, în noaptea de 5 spre 6 februarie, pe bulevardul Dacia a avut loc un accident. Mașina în care se aflau Marcela și prietena ei a fost lovită din spate de un alt autoturism. Marcela a coborât din mașină pentru a pune un semn de avertizare. În timp ce îl căuta în portbagaj, o a treia mașină a intrat în ea. Fata a rămas blocată între mașini. A fost transportată la spital în stare gravă, ambele picioare fiindu-i amputate.