mamaplus

Marcela Paladi, la două luni de la accidentul de pe viaduct: „Nu e noutate că la noi se mușamalizează foarte multe cazuri”

-
//
29.03.2023

Marcela Paladi, tânăra care a rămas fără picioare în urma accidentului de pe viaduct pe 6 februarie 2023, a vorbit la Jurnal TV despre cum se simte la două luni de la accident, ce urmează pentru ea, dar și despre faptul că șoferul BMW-ului care a lovit-o nu a contactat-o niciodată, nici direct nici indirect, în tot acest timp, scrie jurnal.md.

mamaplus

„După accident am pus un accent mult mai mare pe partea psiho-emoțională, sufletească. Viața mea, oricât de bizar ar suna, s-a schimbat într-un mod mai frumos. Din păcate, foarte multe persoane au plecat din viața mea. Asta e situația, dar în același moment foarte multe persoane minunate au intrat în viața mea. Pe lângă asta, familia noastră s-a unit și mai tare. Noi și așa eram o familie extrem de unită, dar acum și mai uniți am devenit”, a spus Marcela, invitată la emisiunea „Fii Sănătos”.

Întrebată dacă șoferul BMW-ului a contactat-o, tănăra a spus că acest lucru nu s-a întâmplat.

„Nu am primit niciun sunet, nicio veste, nimic. Pur omenește... Hai, că dacă o să spui „scuze” n-o să-mi crească picioarele la loc, dar...”, a menționat Marcela.

Tânăra mai afirmă că își dorește să i se facă dreptate, însă pare să nu aibă multe așteptări de la justiția de la noi.

„Nu e o noutate pentru toți cetățenii noștri că la noi în țară se mușamalizează foarte multe cazuri”, spune Marcela.

„Chiar din start s-a încercat mușamalizarea cazului. De ce domnul nu a fost închis pe acest termen de 30 de zile? A fost o vătămare corporală foarte gravă. Toți ne întreabă de ce el nu este închis, dacă am luat bani de la el. Nu, doamne ferește. Cred că a avut o fereastră de scăpare”, a adăugat sora Marcelei, Livia, cea care îi este alături clipă de clipă după accident.