mamaplus

Marcela Paladi învață să meargă din nou. Primii pași făcuți de tânără

-
//
12.05.2023

Marcela Paladi învață să meargă din nou. Tânără poartă cupe provizorii când face exerciții și urmează să li se adauge înălțime, până când se ajunge la cea pe care a avut-o.

mamaplus

Ea a distribuit pe rețelele de socializare imagini cu momentul în care face primii pași. Ea spune durerea a trecut pe planul doi, iar acum este fericită că poate sta ridicată.

„Nu am mai stat în picioare de câteva luni. Din acest motiv, durerea a plecat pe planul doi, iar fericirea stă în frunte”, spune Marcela.

În seara de 5 spre 6 februarie, Marcela a fost tamponată pe podul de la Botanica și a rămas fără picioare. Șoferul care a lovit-o a fost condamnat la pedeapsa cu închisoare pe un termen de 2 ani în penitenciar de tip deschis, executarea restului pedepsei aplicate cu închisoarea de 1 an și 6 luni fiind suspendată parțial pe o perioadă de probațiune de 3 ani, dacă în această perioadă inculpatul nu va săvârși o nouă infracțiune și prin respectarea condițiilor probațiunii, va îndreptăți încrederea ce i s-a acordat.

Permisul de conducere pe numele lui urmează să fie anulat, iar din contul său vor fi încasate prejudicii morale de un milion de lei, un milion de lei prejudiciu biologic și 5000 de lei – cheltuieli judiciare.

Marcela se află în prezent în Germania, unde urmează să beneficieze de proteze moderne, scrie realitatea.md.

mamaplus